• Dakkapellen KeurKozijn
  • Dakkapellen KeurKozijn
  • Dakkapellen KeurKozijn
  • Dakkapellen KeurKozijn
  • Dakkapellen KeurKozijn
  • Dakkapel KeurKozijn
  • Dakkapel KeurKozijn
U bent hier:

Polyester Dakkapel

Kenmerken van de Polyester Dakkapel van KeurKozijn

U wilt van uw zolder een mooie lichte ruimte maken? Investeer dan in een duurzame naadloos opgebouwde polyester dakkapel van KeurKozijn.

Ervaring en garantie KeurKozijn heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en toepassen van polyester dakkapellen. Jarenlang is het polyester getest en verbeterd, met als resultaat een product dat zo goed is dat wij er 15 jaar lang garantie en gratis service op verlenen.

Samenstelling polyester dakkapel
De naadloze polyester dakkapellen van KeurKozijn zijn opgebouwd d.m.v. een hand lay up sandwich-constructie en gaan daarom jaren langer mee dan andere polyester en 'onderhoudsvrije' trespa dakkapellen. Een polyester dakkapel is veel lichter dan traditioneel opgebouwde dakkapellen waardoor uw dak niet zal doorzadelen.

Isolatiewaarde
Uw nieuwe dakkapel is sterk isolerend, zodat uw kamer in de winter warmer blijft en in de zomer koeler. De dakkapel heeft een Rc waarde van 3,5! In een dakkapel monteren wij een hoogwaardig kunststof kozijn. U kunt zelf kiezen uit een Ultima Classic of Ultima Design kozijn.

Kleurstelling polyester dakkapel
U heeft keuze uit 7 standaard kleuren voor de kapel, voor het boeideel en voor het kozijn. Hierin kunt u zelf de kleurcombinatie kiezen.

Milieu
Polyester komt in diverse tests als milieuvriendelijker uit de bus dan andere kunststoffen, hout en zink. Polyester is volledig recyclebaar en tevens onderhoudsarm. U bent verlost van kostbare reparaties en regelmatige schilderbeurten. Dit is zowel voor u als voor het milieu een groot voordeel.

Onderhoud polyester dakkapel
Een polyester dakkapel van KeurKozijn is een onderhoudsarm product. Met alleen een sopje ziet het materiaal er weer stralend uit. In de was zetten is niet nodig bij de KeurKozijn dakkapel.

Vergunning en montage polyester dakkapel
KeurKozijn verzorgt de bouwtekeningen en vraagt de vergunning aan. De monteurs plaatsen de kapel tot ca. 3 meter breed) binnen één dag, zodat uw woning nauwelijks blootstaat aan weer en wind. Uw dakkapel wordt compleet opgeleverd, inclusief kozijnen, beglazing, loodslabben, afwatering, binnen afwerking en vensterbank. Alle troep wordt meegenomen en alles wordt bezemschoon achter gelaten.

Dakkapel met tussenschot